VR Learning Lab Invalpool

Docent ziek? Boek direct een VR Learning Lab Invaldocent en bereid leerlingen voor op de toekomst!

We zien hoe basisscholen worstelen met het lerarentekort. Invalpools raken steeds leger, klassen worden verdeeld of soms zelfs naar huis gestuurd. Daarnaast willen ook veel scholen hun leerlingen de digitale vaardigheden van de toekomst aanbieden. 

Wij zijn al lang bezig om programmeren in het onderwijs te stimuleren. Wij dragen graag een steentje bij aan deze twee grote uitdagingen en zijn daarom de VR Learning Lab Invalpool gestart. Twee vliegen in één klap!

Overzicht

Wat?
Onze invalkrachten verzorgen
volledige lesdagen rond VR games programmeren, apps ontwerpen en robots bouwen

Voor wie?
Groep 6, 7 en 8 van het primair onderwijs

Hoe boeken?
Via ons eigen boekingssysteem (september 2020) kun je direct onze invaldocenten inboeken. Dit kan vaak ook op heel korte termijn, bijvoorbeeld bij een afmelding op de dag zelf!

Lesmateriaal
Leerlingen krijgen toegang tot ons online lesmateriaal
Wij leveren alle benodigde software, VR-brillen, robots etc.

School levert:
– minimaal een laptop/chromebook/tablet per tweetal leerlingen
– een lokaal met wifi en digibord/beamerscherm

Tarieven vanaf 1 augustus 2020
Hele dag: € 385                              4-rittenkaart: € 355 per dag
Halve dag: € 295                            8-rittenkaart: € 345 per dag

Onze prijzen zijn vrijgesteld van BTW en inclusief voorbereiding, materialen en reiskosten. Voor langere trajecten kunnen we persoonlijke aanbiedingen doen.

Voor deze stichtingen hebben onze invallers een DigiDag verzorgd:

Virtual Reality Learning Lab

Door wie?

Onze invalkrachten hebben verschillende achtergronden.

Ze hebben altijd ervaring met het werken met kinderen, bijvoorbeeld door hun opleiding (Pedagogische Wetenschappen, SPH etc). Daarnaast hebben zij een passie voor digitale media, die zij graag met de leerlingen willen delen. Voordat de invalkrachten bij u op school komen hebben wij ze intensief getraind, zowel in digitale vaardigheden en didactiek als de klassenpraktijk. Al onze invalkrachten zijn in het bezit van een VOG.

De programma’s voor de DigiDagen zijn ontwikkeld door het VR Learning Lab en gebaseerd op ons onderzoek bij Universiteit Leiden, ervaring in de ontwikkeling van programmeercursussen en de input van talloze docenten

Het Virtual Reality Learning Lab voldoet aan de kwaliteitscode voor opleidingsinstituten en is daarmee een CRKBO geregistreerde instelling die BTW vrijgesteld onderwijs mag leveren.

Meer weten of direct boeken?

Bekijk ook eens onze andere diensten

Innovatiedag

Kom ideeën opdoen en uitwerken tijdens onze Innovatiedag met interessante sprekers en prikkelende workshops. Hét event voor iedereen die met VR en AR bezig is in het onderwijs. Voor zowel nieuwkomers als experts.

Lezingen & workshops

Op zoek naar een inspirerende spreker of juist een interactieve workshop inclusief verschillende VR ervaringen? Kijk dan naar ons aanbod in lezingen en workshops voor professionals: