VR Learning Lab Invalpool

Docent ziek? Boek direct een VR Learning Lab Invaldocent en bereid leerlingen voor op de toekomst!

We zien hoe basisscholen worstelen met het lerarentekort. Invalpools raken steeds leger, klassen worden verdeeld of soms zelfs naar huis gestuurd. Daarnaast willen ook veel scholen hun leerlingen de digitale vaardigheden van de toekomst aanbieden. 

Wij zetten ons al lang in om programmeren in het onderwijs te stimuleren. Wij dragen graag een steentje bij aan deze twee grote uitdagingen en zijn daarom de VR Learning Lab Invalpool gestart. Twee vliegen in één klap!

Onze invalkrachten staan klaar om volledige lesdagen rond Virtual Reality, programmeren en het ontwerpen van games en apps te verzorgen. 

 

Wij prikkelen de nieuwsgierigheid van leerlingen en bieden ruimte voor eigen invulling en experimenteren. Onze Invaldagen linken digitale vaardigheden, nieuwe media en technologie aan menselijke aspecten en maatschappelijke thema’s.

 

Overzicht

Overzicht

Voor wie?

Groep 6, 7 en 8 van het primair onderwijs. Groep 5 in overleg. (Lees hier meer over onze workshops voor andere leerlingen & studenten.)

Hoe boeken?

Het snelste is om ons te bellen of een WhatsApp berichtje te sturen op 085 0608755. Of mail ons op invalpool@vrlearninglab.nl.

Vaste opdrachtgevers kunnen ook direct een invaldocent inboeken via ons eigen boekingssysteem. Dit kan vaak ook op heel korte termijn: we doen ons best ook afmelding op de dag zelf op te kunnen vangen!

Materialen

Leerlingen krijgen toegang tot ons online lesmateriaal. Ook leveren we alle benodigde software, VR-brillen etc.

De school levert:
• minimaal een laptop/Chromebook/tablet per tweetal leerlingen
• een lokaal met wifi en digibord/beamerscherm

Tarieven

We proberen met onze tarieven zo min mogelijk af te wijken van de kosten voor een reguliere invaller. Onze tarieven zijn te vinden in onze brochure.

Voor deze stichtingen hebben onze invallers een DigiDag verzorgd:

Door wie?

Onze invalkrachten hebben verschillende achtergronden.

Ze hebben altijd ervaring met het werken met kinderen, bijvoorbeeld door hun opleiding (Pedagogische Wetenschappen, SPH etc). Daarnaast hebben zij een passie voor digitale media, die zij graag met de leerlingen willen delen. Voordat de invalkrachten bij u op school komen hebben wij ze intensief getraind, zowel in digitale vaardigheden en didactiek als de klassenpraktijk. Al onze invalkrachten zijn in het bezit van een VOG.

De programma’s voor de DigiDagen zijn ontwikkeld door het VR Learning Lab en gebaseerd op het onderzoek van Robin de Lange bij Universiteit Leiden, ervaring in de ontwikkeling van programmeercursussen en de input van talloze docenten

Het Virtual Reality Learning Lab voldoet aan de kwaliteitscode voor opleidingsinstituten en is daarmee een CRKBO geregistreerde instelling die BTW vrijgesteld onderwijs mag leveren.

Virtual Reality Learning Lab

Meer weten of direct boeken?