VR Learning Lab Invalpool

Docent ziek? Boek direct een VR Learning Lab Invaldocent en bereid leerlingen voor op de toekomst!

We zien hoe basisscholen worstelen met het lerarentekort. Invalpools raken steeds leger, klassen worden verdeeld of soms zelfs naar huis gestuurd. Daarnaast willen ook veel scholen hun leerlingen de digitale vaardigheden van de toekomst aanbieden. 

Wij zetten ons al lang in om programmeren in het onderwijs te stimuleren. Wij dragen graag een steentje bij aan deze twee grote uitdagingen en zijn daarom de VR Learning Lab Invalpool gestart. Twee vliegen in één klap!

Overzicht

Wat?
Onze invalkrachten verzorgen
volledige lesdagen rond VR games programmeren, apps ontwerpen en robots bouwen

Voor wie?
Groep 6, 7 en 8 van het primair onderwijs. Groep 5 in overleg.
(Hier meer over onze workshops voor andere leerlingen & studenten)

Hoe boeken?
Het snelste is om ons te bellen of een WhatsApp berichtje te sturen op 085 0608755. Of mail ons op 
invalpool@vrlearninglab.nl 

Vaste opdrachtgevers kunnen ook direct een invaldocent inboeken via ons eigen boekingssysteem. Dit kan vaak ook op heel korte termijn, we doen ons best ook afmelding op de dag zelf op te kunnen vangen!

Lesmateriaal
Leerlingen krijgen toegang tot ons online lesmateriaal.
Wij leveren alle benodigde software, VR-brillen, robots etc.

School levert:
– minimaal een laptop/chromebook/tablet per tweetal leerlingen
– een lokaal met wifi en digibord/beamerscherm

Tarieven 
We proberen met onze tarieven zo min mogelijk af te wijken van de kosten voor een reguliere invaller. 
Onze tarieven zijn te vinden in onze brochure.

Voor deze stichtingen hebben onze invallers een DigiDag verzorgd:

Virtual Reality Learning Lab

Door wie?

Onze invalkrachten hebben verschillende achtergronden.

Ze hebben altijd ervaring met het werken met kinderen, bijvoorbeeld door hun opleiding (Pedagogische Wetenschappen, SPH etc). Daarnaast hebben zij een passie voor digitale media, die zij graag met de leerlingen willen delen. Voordat de invalkrachten bij u op school komen hebben wij ze intensief getraind, zowel in digitale vaardigheden en didactiek als de klassenpraktijk. Al onze invalkrachten zijn in het bezit van een VOG.

De programma’s voor de DigiDagen zijn ontwikkeld door het VR Learning Lab en gebaseerd op het onderzoek van Robin de Lange bij Universiteit Leiden, ervaring in de ontwikkeling van programmeercursussen en de input van talloze docenten

Het Virtual Reality Learning Lab voldoet aan de kwaliteitscode voor opleidingsinstituten en is daarmee een CRKBO geregistreerde instelling die BTW vrijgesteld onderwijs mag leveren.

Meer weten of direct boeken?

Bekijk ook eens onze andere diensten

Innovatiedag

Kom ideeën opdoen en uitwerken tijdens onze Innovatiedag met interessante sprekers en prikkelende workshops. Hét event voor iedereen die met VR en AR bezig is in het onderwijs. Voor zowel nieuwkomers als experts.

Lezingen & workshops

Op zoek naar een inspirerende spreker of juist een interactieve workshop inclusief verschillende VR ervaringen? Kijk dan naar ons aanbod in lezingen en workshops voor professionals: