Infinite AI Gallery

Explore the information explosion

Generatieve AI heeft de wereld overvallen met een oneindige hoeveelheid afbeeldingen. Dat vraagt ook een oneindige expositieruimte. Je beleeft het in de Infinite AI Gallery.

Over de ervaring

In deze installatie verken je steeds nieuwe kamers vol ‘kunstwerken’ die door AI gemaakt zijn. Nieuwe ruimtes worden continue gegenereerd, om plaats te maken voor de nieuwe informatie-explosie waar we in zijn beland.

De Infinite AI Gallery is ontwikkeld in Unity3D. De video hiernaast toont de wereld die we hebben ontwikkeld.

We bieden deze ervaring aan als installatie voor allerlei evenementen. We proberen de ervaring zo immersief mogelijk te maken, afhankelijk van de situatie van jullie evenement.

De mooiste vorm voor deze ervaring is in onze pop-up immersive room. U kunt dan met een joystick gebruiken om door de galerij te lopen.

Nacht van Ontdekkingen

De premiere voor deze installatie is tijdens de Nacht van Ontdekkingen, op 16 september 2023 in Leiden.

Hier staan we ook met de AI Photobooth,

Begeleiding & organisatie

Deze installatie wordt begeleid door onze techdocenten en evenementbegeleiders die technisch ervaren zijn, bezoekers enthousiasmeren en het gesprek over AI starten.

De planning en organisatie van deze installatie verloopt via het kernteam van het VR Learning Lab.

Boek nu de Infinite AI Gallery

Heb je interesse in deze installatie? Als aandachtstrekker ijdens een congres, cultureel festival of ander event. Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan.

Wil je het combineren met een workshop, of misschien willen jullie de installatie langer ergens plaatsen? Dat kun je ook aangeven op het formulier.

Future Arcade

Wil je de Infinite AI Gallery uitbreiden tot een pop-up technologiemuseum vol met installaties over de toekomst, zoals onze AI Photobooth?

Dan is de Future Arcade een gave toevoeging voor jullie event!