Infinite AI Gallery

Explore the information explosion

Generatieve AI heeft de wereld overvallen met een oneindige hoeveelheid afbeeldingen.


Dat vraagt ook een oneindige expositieruimte. Je beleeft het in de Infinite AI Gallery.

Bekend van...

Nacht van Ontdekkingen

De premiere voor deze installatie was tijdens de Nacht van Ontdekkingen, een goede pilot waarna we weer veel hebben verbeterd aan de installatie.

Meer dan 2500 bezoekers, gave bands, interessante onderzoeken en heel veel AI foto’s! Ook onze AI Photobooth was aanwezig.

Eindhoven MakerFaire

Vele honderden kinderen kwamen langs bij onze stand om AI foto’s te maken, VR werelden te programmeren en door onze Infinite AI Gallery te lopen!

Over de installatie

Over de ervaring

In deze installatie verken je steeds nieuwe kamers vol ‘kunstwerken’ die door AI gemaakt zijn. Nieuwe ruimtes worden continue gegenereerd, om plaats te maken voor de nieuwe informatie-explosie waar we in zijn beland.

De Infinite AI Gallery is ontwikkeld in Unity3D. De video hiernaast toont de wereld die we hebben ontwikkeld.

Installatie

We bieden deze ervaring aan als installatie voor allerlei evenementen.

De standaard opstelling is met twee grote tv-schermen op standaarden. De game draait op een pc en wordt bestuurd met een joystick.

Wij leveren alle benodigde hardware, we hebben alleen stroom nodig.

Begeleiding & vervoer

De AI Photobooth wordt begeleid door onze techdocenten en evenementbegeleiders die technisch ervaren zijn, bezoekers enthousiasmeren en het gesprek over AI starten.

De planning en organisatie van deze installatie verloopt via het kernteam van het VR Learning Lab.

Boek nu de Infinite AI Gallery

Heb je interesse in deze installatie? Als aandachtstrekker ijdens een congres, cultureel festival of ander event. Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan.

Wil je het combineren met een workshop, of misschien willen jullie de installatie langer ergens plaatsen? Dat kun je ook aangeven op het formulier.

Future Arcade

Voor oa onderwijs en bibliotheek

Wil je de Infinite AI Gallery uitbreiden tot een pop-up technologiemuseum vol met installaties over de toekomst, zoals onze AI Photobooth?

Dan is de Future Arcade een gave toevoeging voor jullie event!