Future Arcade

Past dit pop-up techmuseum op jullie event?

of bekijk de installaties die we kunnen inzetten hieronder.

Wij maken interactieve installaties, games en leerervaringen die je laten nadenken over de toekomst van de digitale wereld en wat voor rol je daarin hebt.

We hebben onze beste ervaringen gebundeld in de Future Arcade. We transformeren een lokaal of workshopruimte in een sfeervol interactief museum voor jullie congres of studiedag!

AI Photobooth

Net als bij een gewone photobooth kun je samen met collega’s, vrienden en familie leuke foto’s maken in onze AI Photobooth. Maar er gebeuren al snel onverwachte dingen. Je bent plotseling op een andere plek. Of staat ineens in iemands anders schoenen. En wat is er intussen gebeurd met de rest van de groep?

Met deze speciale photobooth laten we je de vreemde mogelijkheden van generatieve AI (Artificial Intelligence, oftewel Kunstmatige Intelligentie) ervaren. En door je meer controle en inzicht te geven in het proces, hopen we ook dat je de modellen erachter íets beter leert begrijpen.

Meer weten over de AI Photobooth

Infinite AI Gallery

In deze installatie verken je steeds nieuwe kamers vol ‘kunstwerken’ die door AI gemaakt zijn. Nieuwe ruimtes worden continu gegenereerd, om plaats te maken voor de nieuwe informatie-explosie waar we in zijn beland o.a. door de komst van generatieve AI.

We proberen de ervaring zo immersief mogelijk te maken, afhankelijk van de mogelijkheden die jullie evenement en de bijbehorende locatie bieden.

De mooiste vorm voor deze ervaring is in onze pop-up immersive room.

Meer weten over de Infinite AI Gallery

AR(e) you Ready?

Beleef een dag uit het leven van achtste-groeper in 2030. Direct na het opstaan zet je jouw Augmented Reality (AR) bril op. De hele dag door helpt deze slimme bril je. Zie jij dit toekomstbeeld zitten?

Augmented Reality kent ook nu al nuttige en vermakelijke toepassingen. Het ontstaan van een nieuwe computerinterface heeft echter veel impact op de samenleving en onze levens. Genoeg om enthousiast van te worden, maar ook om ons zorgen over te maken. We willen jou aanzetten om alvast na te denken over de impact die wijdverbreid gebruik van AR gaat hebben.

Wanneer wij deze game aanbieden in combinatie met één of meer maakstations kunnen jullie ook zelf ervaren hoe je zo’n game kunt bouwen en programmeren.

Meer weten over AR(e) you Ready?

Ontsnap het AI museum

In deze game ga je met je klas naar een museum over kunstmatige intelligentie (of Artificial Intelligence, AI) vol met interactieve installaties. Alleen verandert dit onverwachts in een escape room, want jullie kunnen er niet meer zo maar uit! Kun je de AI inzetten om te ontsnappen?

MediaMuseum

Onze manier van communiceren heeft een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Van primitieve middelen in een heel ver verleden tot razendsnelle apps in het hier en nu. Het MediaMuseum is een game waarin je media van nul tot nu ervaart op een inspirerende en immersieve manier. De game is beschikbaar voor desktop, tablet en Virtual Reality. 

VR Demo

Stap binnen in de Virtual Reality speelruimte en ervaar state-of-the-art VR ervaringen. Laat de fysieke wereld achter je terwijl je opwindende games en verbluffende virtuele omgevingen verkent of een eigen 3D-kunstwerk maakt.

Maakstation

Wil je ook zelf ervaren hoe je een interactieve game kunt ontwerpen, bouwen en programmeren voor je pc, smartphone of VR-bril?

Meld je dan bij het Maakstation. Je kunt zelf bedenken wat je maakt of een inspirerende opdracht als basis gebruiken.

Begeleiding & organisatie

De Future Arcade wordt begeleid door onze techdocenten en evenementbegeleiders die technisch ervaren zijn, bezoekers enthousiasmeren en het gesprek over AI starten.

De planning en organisatie van deze installatie verloopt via het kernteam van het VR Learning Lab. Samen komen we tot de best vorm van Future Arcade voor jouw locatie en evenement.

Op jullie studiedag?

We bieden de Future Arcade aan als workshop in het ‘normale’ workshopprogramma van jullie  studiedag of ander event.

Jullie houden een ruimte vrij die we voor de dag transformeren in een pop-up technologiemuseum. We komen met een buslading vol schermen, VR-brillen en arcadekasten.

Bezoekers krijgen een kaartje, worden welkom geheten, ervaren alle installaties en denken samen na over de toekomst.

Houd rekening met zeker 3 uur voor opbouwen en afbouwen!

Boek nu de Future Arcade

Heb je interesse in de Future Arcade? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Wil je het combineren met een workshop, of misschien willen jullie dit pop-up techmuseum langer ergens plaatsen? Neem vooral contact op.