Diensten

We verzorgen techlessen en DigiDagen voor honderden scholen. Hier leren leerlingen digitale vaardigheden voor de toekomst.

Ook ontwikkelen we eigen VR & AR applicaties en prototypes.

Verder helpen we scholenbedrijven, bibliotheken en andere organisaties die aan de slag willen gaan met Virtual RealityAugmented Reality en andere technologieën om op nieuwe manieren te leren en werken.

We zijn een kennisorganisatie, dus onderzoek en ontwikkeling zijn essentiële onderdelen van onze organisatie.

Onderwijs voor leerlingen & studenten

We verzorgen uitdagend onderwijs voor leerlingen vanaf groep 4 tot studenten aan de universiteit. We maken gebruik van Virtual Reality als leermiddel, maar dagen vooral studenten uit om zelf te werken met nieuwe technologie en de makers van de toekomst te worden.

DigiDagen voor het basisonderwijs

Juf of meester ziek? Bel nu en morgen geeft één van onze techdocenten op jullie bassischool een gave DigiDag waar leerlingen hun eigen VR game programmeren!

Techles & workshops voor po/vo/mbo

Voor het po, vo en mbo bieden we series techlessen, projectdagen of workshops. Over VR, AR, robots, apps ontwerpen en programmeren!

Makers

Voor individuele jongeren bieden we een gratis community met lesmateriaal.

Hier vind je ook onze MediaMissies van de afgelopen jaren!

EN: for higher education students

Robin teaches the Honours Class ‘Our future with Augmented Reality‘ at Leiden University. Read more about this research course and the courses he has previously taught.

We also help individual students who want to do research in AR & VR. We offer paid internships and more informal guidance for students. Contact us if you’re interested!

NL: voor studenten in het hoger onderwijs

Robin doceert de Honours Class ‘Our future with Augmented Reality’ aan de Universiteit Leiden. Lees meer over deze onderzoekscursus en de vakken die hij eerder heeft gegeven.

Ook helpen we individuele studenten die onderzoek willen doen in AR & VR. Wij bieden betaalde stages en meer informele begeleiding voor studenten. Neem contact met ons op als je interesse hebt!

Training voor professionals

Tijdens onze Masterclasses en fysieke trainingsdagen hebben we de tijd om de diepte in te gaan.

Evenement met open inschrijving
Datum
Tijd
Locatie
donderdag 30 maart 2023
09:30 – 15:30
PLNT Leiden
donderdag 6 april 2023
09:30 – 15:30
PLNT Leiden
woensdag 12 april 2023
09:30 – 15:30
PLNT Leiden
vrijdag 12 mei 2023
09:30 – 15:30
PLNT Leiden
maandag 15 mei 2023
09:30 – 15:30
PLNT Leiden
donderdag 25 mei 2023
09:30 – 15:30
PLNT Leiden
maandag 5 juni 2023
09:30 – 15:30
PLNT Leiden
woensdag 7 juni 2023
09:30 – 15:30
PLNT Leiden

Masterclass: VR & AR in het onderwijs

Wil je aan de slag met Virtual Reality & Augmented Reality in jouw onderwijs en trainingen?

Meer dan 200 professionals uit het onderwijs en L&D gingen je voor in deze masterclass (open inschrijving), waarin je gedegen basiskennis en -vaardigheden opdoet. We helpen je een eigen innovatie te ontwerpen en te realiseren.

Bootcamps AR, AI, Robots & VR

Hou je van maakonderwijs en wil je je verder ontwikkelen als docent?
We bieden praktische bootcamps aan rond CoSpaces Edu, 360 camera's, micro:bit, AI en Augmented Reality.

Via bijscholingvmbo.nl krijgen docenten tot 50% vergoed vanuit de overheid. Beschikbaar via open inschrijving en als inhouse bootcamp.

Psychotische wereld in VR

Tijdens deze bijzondere VR workshop voor zorgprofessionals ervaar en evalueer je de beangstigende denkbeelden en visuele hallucinaties van Ton.

Een indrukwekkende Virtual Reality ervaring begeleid door auteur Karin Anema en het team van het VR Learning Lab.

Gave invulling voor jullie event?

Inspirerende invulling voor een evenement of studiedag? We verzorgen Inhouse lezingen en workshops en hackathons.

Lezingen

Robin geeft regelmatig keynote presentaties voor zalen van 10 tot 1000 personen. Vaak over de toekomst van de digitale wereld en wat dit betekent voor het onderwijs.

We combineren dit ook met live VR/AR demonstraties en performances!

VR & AR workshops

Op zoek naar invulling voor jullie studiedag, bedrijfsuitje of symposium? Kijk eens naar ons aanbod in workshops. Of neem contact op om een langer traject van trainingen te bespreken.

Performances & installaties

Overweldig jullie publiek met een live gemixte audiovisuele performance met AI gegenereerde beelden, VR kunst en volop interactie met het publiek.

In opdracht maken we ook interactieve installaties voor festivals.

Onderzoek

Als kennisorganisatie in onderzoek en ontwikkeling een essentieel deel van onze organisatie. We draaien eigen onderzoeksprogramma’s en ontwikkelen hiervoor prototypes.

Learning through Virtual Reality

Hoe kunnen Virtual Reality & Augmented Reality ons helpen om op nieuwe manieren te leren? Wat is de didactische waarde van deze technieken en hoe gebruik je die in de onderwijspraktijk?

Dat is het onderwerp van ons doorgaande onderzoeksprogramma en de eerdere Honours Classes die Robin verzorgde voor Universiteit Leiden.

Our Future with Augmented Reality

How will Augmented Reality shape our experience of the world? Will we still be able to distinguish reality from fiction? What kind of privacy issues will arise? Is it okay to organize a massive AR game tournament in public space? And what does it mean to be smart in a world where AR headsets help us with our daily activities?

In this research we follow methods of speculative design to visualize possible futures.

Ontwerpen met AI

Artificial Intelligence (AI) heeft gezorgd voor een golf aan nieuwe tools voor het maken van tekst, afbeeldingen, video’s, 3D-objecten en virtuele werelden. Ingrijpende ontwikkelingen voor de makers van de toekomst.

Via ontwerponderzoek verkennen we de mogelijkheden van deze nieuwe tools. Hoe gebruik je AI zinvol in het ontwerpproces? En hoe nemen we leerlingen en studenten op een verantwoorde wijze mee in deze ontwikkelingen?

Ontwikkeling in opdracht

We ontwikkelen ook 3D, VR & AR projecten in opdracht. Neem vooral eens contact op als je een interessante uitdaging voor ons team hebt!

Limescoop Brittenburg

Samen met 100%FAT werken we aan deze verrekijker waarmee je tweeduizend jaar terug in de tijd kijkt. De 'Limescoop' komt te staan aan het einde van de Limes, bij de kust in Katwijk. Gratis en toegankelijk voor iedereen.

Onze klanten