Diensten

We helpen scholenbedrijven, bibliotheken en andere organisaties die aan de slag willen gaan met Virtual Reality en Augmented Reality om op nieuwe manieren te leren en werken

Hier maken we onderscheid tussen onze inhouse trajecten en training voor individuele professionals.

In ons onderwijs voor leerlingen en studenten ligt de focus op digitale vaardigheden voor de toekomst.

Als kennisorganisatie in onderzoek en ontwikkeling een essentieel deel van onze organisatie.
Zowel voor onszelf als in opdracht.

We helpen scholenbedrijven, bibliotheken en andere organisaties die aan de slag willen gaan met Virtual Reality en Augmented Reality om op nieuwe manieren te leren en werken

Hier maken we onderscheid tussen onze inhouse trajecten en training voor individuele professionals.

In ons onderwijs voor leerlingen en studenten ligt de focus op digitale vaardigheden voor de toekomst.

Als kennisorganisatie in onderzoek en ontwikkeling een essentieel deel van onze organisatie.
Zowel voor onszelf als in opdracht.

Onderwijs voor leerlingen & studenten

We verzorgen uitdagend onderwijs voor leerlingen vanaf groep 4 tot studenten aan de universiteit. We maken gebruik van Virtual Reality als leermiddel, maar dagen vooral studenten uit om zelf te werken met nieuwe technologie en de makers van de toekomst te worden.

DigiDagen voor het po

Juf of meester ziek? Bel nu en morgen geeft één van onze techdocenten op jullie bassischool een gave DigiDag waar leerlingen hun eigen VR game programmeren!

Cospaces - gemaakt door Wilke Geurds_-54

Techles & workshops voor po/vo/mbo

Voor het po, vo en mbo bieden we series techlessen, projectdagen of workshops. Over VR, AR, robots, apps ontwerpen en programmeren!

Makers & SmartCamps

Voor individuele jongeren bieden we een gratis community met lesmateriaal. En we organiseren Smart Camps & online cursussen!

20191129_154058

Empathie door media (maken)

Voor Curio ontwikkelden we een virtuele stage voor hun mbo verpleegkunde opleiding. Een passende oplossing voor het tekort aan stageplaatsen.

Courses for Higher Education

Robin teaches research courses at Leiden University and Inholland. And he regularly gives guest lectures to students from different backgrounds.

Jasper - Anger induction - Virtual Reality Learning Lab

Individual students

We help individual students who want to do research in AR & VR. We offer paid internships and more informal guidance for students

Training voor individuele professionals

Met ons kennisplatform en onze online evenementen kunnen professionals vanuit huis kennis en vaardigheden op te doen rond Virtual Reality en onderwijs, én contact te leggen met gelijkgestemden. Daarnaast bieden we fysieke 1-op-1 workshops op kantoor. Na de Coronacrisis gaan we ook weer fysieke opleidingsdagen organiseren!

Masterclass: VR & AR in het onderwijs

Wil je aan de slag met Virtual Reality & Augmented Reality in jouw onderwijs en trainingen?

Meer dan 200 professionals uit het onderwijs en L&D gingen je voor in deze opleiding, waar we je helpen je eigen innovatie te ontwerpen en te realiseren.

Opleiding: Digitale skills voor docenten

Hou je van maakonderwijs en wil je je verder ontwikkelen als docent? Leer hoe je leerlingen en studenten uitdaagt om robots te programmeren, VR/AR ervaringen te ontwikkelen en apps te ontwerpen!

Volg de opleiding die onze eigen techdocenten ook volgen en maak gebruik van ons lesmateriaal.

Masterclass:
Designing our Augmented Reality

Hoe kunnen we met Augmented Reality op nieuwe manieren leren en problemen oplossen? Wat voor invloed heeft dit op onze samenleving?

Breid je digitale vaardigheden uit, verdiep je in academisch onderzoek, maak prototypes en werk aan echte innovaties.

Inhouse training, advies en ontwikkeling

Inspirerende invulling voor een bedrijfsuitjeevenement of studiedag? We verzorgen Inhouse lezingen, workshops, advies, masterclasses en hackathons.

We helpen ook, samen met partners, bij de ontwikkeling van virtuele tours, interactieve 360 video’s en serious games.

Lezingen

Robin geeft regelmatig keynote presentaties voor zalen van 10 tot 1000 personen. Soms gecombineerd met een live VR demonstratie!

VR Masterclass

Workshops

Op zoek naar invulling voor jullie studiedag, bedrijfsuitje of symposium? Kijk eens naar ons aanbod in workshops.

FinextEvent.1

Inhouse Masterclass

De diepte in tijdens een op maat gemaakte training voor jullie school, e-learning bedrijf, uitgeverij, bibliotheek of andere organisatie.

Advies & ontwikkeling

Willen jullie VR training op strategische wijze integreren in jullie e-learning? Of een concreet project laten ontwikkelen?

roctilburg demo

Events & huren

Wil je brillen huren voor jullie bijeenkomst? Of misschien een online event verrijken met VR? Wij helpen je hierbij!

Ver binnen_still_72dpi_3

Psychotische wereld in VR

Tijdens deze bijzondere VR workshop voor zorgprofessionals ervaar en evalueer je de beangstigende denkbeelden en visuele hallucinaties van Ton.

Onderzoek & ontwikkeling

Als kennisorganisatie in onderzoek en ontwikkeling een essentieel deel van onze organisatie. We draaien eigen onderzoeksprogramma’s en ontwikkelen hiervoor prototypes.

Augmented Reality & Human-Computer Collaboration

In dit onderzoeksprogramma concentreren we ons op hoe nieuwe computerinterfaces zoals Augmented Reality mensen helpe om problemen op nieuwe manieren op te lossen. Dit maakt filosofische vragen los, maar heeft ook invloed op de toekomst van werk. In 2019 startte Robin een gelijknamige Honours Class bij Universiteit Leiden.

Learning through Virtual Reality

Hoe kunnen VR & AR ons helpen om op nieuwe manieren te leren? Wat is de didactische waarde van deze technieken en hoe gebruik je die in de onderwijspraktijk? Dat is het onderwerp van ons doorgaande onderzoeksprogramma en de Honours Classes die Robin gaf voor Universiteit Leiden.

Onze klanten