Over ons

Bij het Virtual Reality Learning Lab verkennen we de waarde van Virtual en Augmented Reality als nieuwe vormen van leren en problemen oplossen. Hiervoor doen we fundamenteel onderzoek, geven we onderzoeksvakken en ontwikkelen we samen met studenten prototypes. We delen onze kennis en ervaring door workshops, lezingen en masterclasses te organiseren voor docenten, scholen, uitgeverijen, bibliotheken en trainingsbedrijven.

Hiernaast ontwikkelen we ook zelf VR & AR applicaties, ondersteunen we studenten die met VR aan de slag willen gaan en adviseren we onderwijsinstellingen en andere organisaties over de ontwikkelingen in het veld.

We zijn gevestigd in PLNT, het centrum voor innovatie en ondernemerschap in Leiden.

 

Wie zijn wij?

Het Virtual Reality Learning Lab opereert met een netwerk van studenten, onderzoekers en freelancers en werkt nauw samen met verschillende bedrijven, onderwijsinstellingen en onderzoeksinstituten. Hieronder zie je de mensen die zich dagelijks inzetten voor het lab.

Interesse om te werken voor het VR Learning Lab? Kijk dan bij onze vacatures! We zijn altijd op zoek naar nieuw talent om mee samen te werken, neem vooral contact met ons op, als je bijvoorbeeld een interessante stage zoek

Partnerschappen

CRKBO

Het Virtual Reality Learning Lab voldoet aan de kwaliteitscode voor opleidingsinstituten voor kort beroepsonderwijs en is augustus 2017 voor het eerst geauditeerd op basis van de CRKBO kwaliteitsnormen opgesteld door het CPION.

Warp VR Expert

Warp Studio is een tool voor het creëren, distribueren en analyseren van immersieve trainingen in VR. Hoewel een bedrijf zelf een leertraject en lesmateriaal kan ontwikkelen met Warp, heeft Warp ook een aantal partner bedrijven die Warp Expert zijn. Zo kan een bedrijf deze ontwikkeling met een gerust hart uit handen geven aan experts. Het virtual Reality Learning Lab is één van die Warp Experts!

Wintor AR

Met het Wintor pakket kun je zeer makkelijk interactieve AR tours maken. We zijn fan van hun software en zijn daarom partner geworden.

CJP

Een deel van ons workshopaanbod voor het voortgezet onderwijs is nu ook te boeken via de website van CJP. Dit is goed nieuws voor scholen want vanwege het extra cultuurbudget kunnen zij onze workshops makkelijker in huis halen.

logo cjp

Voorwaarden & administratie

Hieronder vind je de belangrijkste administratieve gegevens over het VR Learning Lab.

Algemene Voorwaarden

Hier zijn de Algemene Voorwaarden te vinden van het VR Learning Lab.

Privacy statement

We vinden gegevensbescherming van onze klanten erg belangrijk. Hier is de Privacy Statement te vinden van het VR Learning Lab.

Klachtenprocedure

We proberen een transparante organisatie te zijn en de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren voor onze klanten en partners. Toch niet (helemaal) tevreden? Bekijk dan onze klachtenprocedure.

Details voor procurement

Hieronder vind je de benodigde details voor inkoop en verkoop met onze organisatie.

Naam van de organisatie: Virtual Reality Learning Lab
Contact: Robin de Lange
Email: mail@vrlearninglab.nl
Telefoon: + 31 85 060 8755

Factuur- en bezoekadres: PLNT, Langegracht 70, 2312 NV Leiden, The Netherlands

Rechtsvorm: eenmanszaak
KvK: 56241089
BTW: NL002189135B13